2022. november 29. - Taksony

Tilos a szex a rádióban

Tizenegy rádióműsort tiltottak be a kínai hatóságok, mert szerintük a műsorokban túlságosan nyíltan beszéltek a szexről. A rádió és tévétársaságokat érintő korlátozások sorában a közönségesnek vélt, vagy a szexuális témájú műsorok ellen indított hadjárato
2007. szeptember 17. hétfő 16:11 - Hírextra

A hatóságok a "túlzottan szeméremsértő magatartást", egyebek között a szexuális élettel, a szexualitással kapcsolatos szerek hatékonyságával foglalkozó és más hasonló témájú műsorokat vették célba.

A szerelemről, szexről és más bizalmas témákról szóló beszélgetések rendkívül népszerűek Kínában, azonban a műsorok készítői gyakran kerülnek összetűzésbe a konzervatív kommunista gondolkodásmódú döntéshozókkal.

A legutóbbi tilalom alá került műsorokat dél-, és közép-Kínában öt állomás sugározta. A testület közleménye szerint felelősségre fogják vonni a készítőket, arra azonban nem tértek ki, hogy bűnügyi eljárást is indítanak-e ellenük.

A hatóságok korábban két rádióadást tiltottak be, amelyben nyíltan beszéltek a szexről és a kábítószerekről. Korábban a televíziós jövendőmondó, a plasztikai sebészeti és a nemi átváltoztatást bemutató műsorokat vetették le a műsorról, miután túlzottan közönségesnek találták a programokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását