2024. május 17. - Paszkál

Kordonokkal is készül a rendőrség

A rendőrség felkészült a délutáni és esti rendezvények biztosítására, amennyiben pedig máshol törvénysértésre utaló jelet tapasztalnak, azonnal intézkednek - így reagált Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság arra a hírre, hogy a Magyar Gárda tag
2007. szeptember 17. hétfő 15:42 - Hírextra
A Népszava hétfői számában írt arról, hogy a Képviselői Irodaház feldúlását tervezik a Magyar Gárda tagjai, az őszödi beszéd kiszivárgásának első évfordulóján. Terveik szerint a Kossuth téren elvonnák a rendőrök figyelmét és kisebb csoportokban érkeznének a Fehér Házhoz. Ott egyesítenék erőiket és valamennyi párt irodáját felforgatnák. Egyik képviselőjük szerint nincs értelme sem a Parlamentet, sem az MTV-székházat megtámadni.

Közben Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökséget arról tájékoztatta, hogy a délutáni és esti tüntetések idejére kordonokkal erősítették meg a Parlament, illetve az MTV székházának védelmét.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását