2022. október 7. - Amália

Nem simultak a rendszerbe

A Lánchíd Rádió azonnali hatállyal elbocsátotta azt a két munkatársát, akik a rádió internetes oldalán szerdán délelőtt egy olyan fényképet jelentettek meg, amely Szetey Gábort az auschwitzi haláltábor előtt, homoszexuálisokat megkülönböztető jelvénnyel á
2007. augusztus 29. szerda 20:20 - Hírextra
Nem apropója, de kikerülhetetlen momentuma a kormány által szerdán kiadott állásfoglalásnak a Lánchíd Rádió honlapján szerdán megjelent fotó, amelyen az auschwitzi koncentrációs tábor bejárata elé montírozták, és ruháján a homoszexuálisok megkülönböztetésére használt rózsaszín háromszöggel ábrázolták Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal személyügyi államtitkárát - mondta a kormányfő szerdai sajtótájékoztatóján, amelyen a kormány tagjai is részt vettek. Gyurcsány Ferenc ocsmányságnak nevezte a történteket, hogy egy magát polgárinak és nemzetinek nevező rádió honlapján ilyen kép megjelenhetett. A kormány elvárja, hogy a rádió kérjen bocsánatot. A kormányfő azt mondta: gyülekeznek a fasiszták, akik már nem az ajtón kopogtatnak, hanem itt vannak köztünk. Magukat konzervatívnak, nemzetinek nevezik, de "jaj annak a konzervativizmusnak és nemzetnek, amelyben a fasizmus ilyen módon jelenik meg" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását