2024. április 30. - Katalin, Kitti

Huszonötmillió forint értékű heroin egy táskában

Huszonötmillió forint értékű heroint találtak a röszkei határátkelőnél - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség az MTI-t. A kábítószert egy Szerbiából Németországba vendégmunkásokat szállító, szerb rendszámú autóbuszon találták vasárnap.
2007. augusztus 27. hétfő 09:50 - Hírextra
A Határőrség vizsgálata során a busz utasai csomagjaikkal leszálltak a járműről; az utastérben egyetlen táska maradt, amelyet senki sem ismert el a sajátjának - ismertette a VPOP Dél-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtófelelőse.

Bácsi Attila közölte: a tételes vizsgálat megállapította, hogy az utazótáska kétrétegű alsó részébe ömlesztett, porózus anyagot varrtak be, amely az elvégezett kábítószertesztre pozitívan reagált. Az előzetes szakértői vélemény szerint a több mint egy kilogramm mennyiségű anyag nagy tisztaságú heroint rejtettek el a táskában.

A pénzügyőrök a csaknem 25 millió forint értékű heroint lefoglalták, az eljárást ismeretlen tettes ellen, visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetése miatt a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Nyomozóhivatala folytatja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását