2024. április 20. - Tivadar

További útfelújítások

Újabb útfelújítások kezdődnek szerdától a fővárosban. Egyebek mellett sávlezárásra és parkolási tilalomra kell számítani a XIV. kerületben a Szőnyi úton, a Mexikói út és az Ógyalla köz között, valamint az Erzsébet királyné útján, a Körvasútsor és a Nagy L
2007. augusztus 21. kedd 20:37 - Hírextra
A Mexikói út és az Ógyalla köz között szerdán és csütörtökön a szegélymunkálatokat végzik, péntektől marják az út burkolatát, ezután pedig aszfaltoznak. A kész utat várhatóan augusztus 31-ig át is adják a forgalomnak. A felújítás ideje alatt sávszűkületre és szakaszos sávlezárásra kell számítani, nem lehet majd parkolni az érintett szakaszon, és a maximálisan megengedett sebességet is 30 kilométer per órára csökkentik. A csaknem 900 méteres útszakasz felújítása 24,8 millió forintba kerül.

Augusztus 22-én, szerdán kezdődik az Erzsébet királyné útjának felújítása is. A Körvasútsor és a Nagy Lajos király útja között átépítik a szegélyeket és a buszmegállókat, majd aszfaltoznak és szeptember 15-ig átadják az utat a forgalomnak. A munkálatok alatt sávlezárásra kell számítani; azokon a szakaszokon ahol éppen tart a munka, az autósok a villamospaneleken haladhatnak. Megállni azonban itt sem lehet majd és 30 kilométer per órás sebességkorlátozás is érvényben lesz. Az 1,7 kilométer hosszú szakasz felújítása 102,7 millió forintba kerül.

A Fehérvári úton, a Hengermalom út és a Kondorosi út közötti gázvezeték felújítás kedden kezdődött és várhatóan október 5-ig tart. A munkálatok alatt itt is fenntartják a forgalmat, vagyis egyszerre mindig csak egy sávot zárnak le szakaszosan (200-250 méter hosszan) - tájékoztatott a Főpolgármesteri Hivatal Sajtóirodája.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását