2024. május 8. - Mihály

A magyar rendőr csak hetedik

Csehország nyerte a rendőrök Prágában rendezett első futball-világbajnokságát, a legjobb nyolc közé jutott magyar válogatott pedig a hetedik helyen végzett - értesült a Független Hírügynökség.
2007. augusztus 21. kedd 15:39 - Hírextra
A második helyet Egyitpom szerezte meg, a döntőben a csehek 3:1-re verték a nílusi ország rendőrválogatottját. Harmadik a román csapat - tájékoztatott kedden Petra Srnková ((ejtsd: petra szrnková)), a cseh Országos Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nem termett babér a negyedik helyre szoruló oroszoknak, az őket követő szaud-arábiaknak és a hatodik Kuvaitnak sem. Kongó Demokratikus Köztársaság gárdája eleve csak a nyolcadik lehetett, mert technikai okokra hivatkozva kénytelen volt lemondani a részvételt.

A nyolc csapatot két csoportba osztották, a selejtező csoportmérkőzéseken a magyar válogatott az oroszoktól 6, Szaud-Arábiától 5, Egyiptomtól pedig 12 gólt kapott, miközben a magyarok egyszer sem találtak a hálóba. Az összesen 23 kapott góllal a magyar csapat csoportjában egyetlen pontot sem szerzett a rendőrök Prágában rendezett első futball-világbajnokságában. A Kongóval le nem játszott meccsért automatikusan három gólt írtak a magyarok javára, így végeztek a hetedik helyen.

A kupa a cseh rendőrség testnevelési szervezeteit tömörítő szövetség, az UNITOP rendezésében augusztus 13-18. közt zajlott.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását