2024. május 5. - Györgyi

Navracsics: a magyar állam az igazi probléma

A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyarország ma gyenge, mert az állam rosszul működik; nem a problémák megoldásának eszköze, hanem a probléma maga.
2007. augusztus 20. hétfő 13:29 - Hírextra
Navracsics Tibor Hódmezővásárhely augusztus 20-i ünnepségén úgy fogalmazott: az állam azért működik rosszul, mert olyan emberek kezében van az irányítás, akik nem értenek hozzá és olyan kormánya van az országnak, amely ugyan hivatalban van, de nem képes jövőképet adni.

Szerinte a magyarok többsége nem látja 1989 ígéretének megvalósulását; a ma Magyarországa a kiváltságosoké, azoké, akik a jó időben a jó helyen voltak.

A Fidesz frakcióvezetője kijelentette: a ma Magyarországa a fizetős egészségüggyel azt üzeni a polgárainak, hogy "rám ne számíts, ha beteg vagy"; és ugyanezt üzeni a nyugdíjasoknak, akiktől elvette a tizenharmadik havi nyugdíjat, a vállalkozóknak, akiket csődbe vitt és a diákoknak is, a tandíj bevezetésével.

"Ma Magyarországnak olyan kormányra van szüksége, amely nem kioktatja, megsarcolja és tönkreteszi a polgárait, hanem biztosítja azt a szabadságot, amely meghozza a jólétet" - fogalmazott Navracsics Tibor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását