2024. május 20. - Bernát, Felícia

FIA: egy hónap múlva meghallhgatják a McLarent

Szeptember 19-én hallgatja meg a McLaren-Mercedes fellebbezését a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). A wokingi csapat vissza akarja kapni a Hungaroringen szerzett 15 konstruktőri pontját, amelyet a két pilótájuk közötti, időmérő-edzésen történt inciden
2007. augusztus 17. péntek 21:51 - Hírextra
A FIA a Magyar Nagydíj versenyhétvégéjén, a szombati időmérő edzés után döntött úgy, hogy a McLaren nem kapja meg a versenyen szerzett konstruktőri pontokat. Az illetékesek azzal indokolták döntésüket, hogy Fernando Alonso indokolatlanul hosszú időt töltött a bokszban, akadályozva ezzel csapattársát, Lewis Hamiltont. A vb-pontversenyben vezető brit pilóta így egy mért kört veszített az időmérőn és nem volt esélye javítani korábban elért idején. A pole-pozíciót az tréningen Fernando Alonso szerezte meg, de a kétszeres világbajnokot öt hellyel hátrébb sorolták. A futamon végül Hamilton rajt-cél győzelmet szerzett, Alonso pedig a negyedik lett. A 15 konstruktőri pontot viszont nem kapta meg a McLaren.

A McLaren meghallgatására szeptember 19-én lesz Párizsban, és tekintettel a nagy érdeklődésre, a média számára nyilvános lesz.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását