2024. május 8. - Mihály

Beckham is keresi az eltűnt kislányt

Péntek este a Glasgow-i St Andrew's katolikus templomban a McCann család ismerősei összegyűltek, hogy 4. születésnapja előestéjén együtt imádkozzanak az eltűnt brit kislányért.
2007. május 12. szombat 12:59 - Hírextra
Eközben a világhírű focista David Beckham is beszállt a több mint egy hete folyó kutatásba Madeleine McCann után. Az angol válogatott volt kapitánya rövid tévés felhívást tett közzé, amelyen a kislány képét mutatja fel, spanyol felirattal.

Becks a következőket mondja a kisfilmen: "Múlt héten egy Maddie nevű kislányt elvittek a család szállásáról a portugáliai Algarve-n. Biztosan érti mindenki, hogy minden tőlünk telhetőt meg kell tenni a rendőri nyomozás támogatása érdekében. Ha látta ezt a kislányt - ezeknél a szavaknál David Beckham felemeli Madeleine McCann spanyol felirattal ellátott fényképét,- kérem menjen a helyi hatósághoz vagy a rendőrségre, és mondja el nekik információját. Nagyon-nagyon kérem, segítsenek nekünk""- fejezi be beszédét a focista.

A Real Madrid 32 éves focistája maga is két gyermek apja, és rendkívül népszerű Spanyolországban. Sokan reménykednek abban, hogy a neves sportoló beszéde a határ spanyol oldalán is felkelti a figyelmet a McCann-ügyben - egyre gyakrabban röppen fel ugyanis az a meg nem erősített hír, hogy a kislányt egy gyerekrabló banda Spanyolországba hurcolhatta.

Beckham felhívásához csatlakozott az angol Celtic focicsapat kapitánya, Neil Lennon is. A futballisták holnapi meccsükön a McCann családdal való szolidaritásuk jeléül sárga szalaggal a karjukon fognak játszani.

Dél-Potugáliában eközben a rendőrség 200 négyzetkilométernyi terület átvizsgálása után leállította a Madeleine McCann után folytatott nagyarányú keresőakciót.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását