2024. április 27. - Zita

Itthon verdes a "szárnyaival" Madár

"A Bajnok Visszatér" - ezzel a mottóval rendezi meg az Universum Box Promotion azt a gálát, amelyen Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka 8. alkalommal védheti meg címét.
2007. május 10. csütörtök 12:49 - Hírextra
A Madár becenévre hallgató magyar ökölvívó június 16-án Budapesten a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban lép kötelek közé. "Nagy-nagy öröm számomra, hogy ismét Magyarországon bokszolhatok. 33 éves leszek hamarosan, így a visszavonulásom előtt mindenképpen szerettem volna még a hazámban bizonyítani. Remélem, az álmaimat a ringben is meg tudom valósítani" - nyilatkozta Erdei.

Az amatőrként világ- és Európa-bajnok öklözőnek az amerikai George Blades lesz az ellenfele, aki profi karrierje során 21 győzelme mellett két vereséget könyvelhetett el.

"Úgy érzem, jobb bokszoló vagyok. Egy nagyon kiszámítható srácról van szó, ugyanakkor széles a repertoárja és jól mozog a ringben" - értékelte ellenfelét Erdei. Fritz Studnek edző irányításával Madár az elkövetkezendő öt és fél hetet Hamburgban tölti, majd június 10-én érkezik vissza Magyarországra: "Már most fantasztikus formában érzem magam, ráadásul élvezem az edzéseket. Egyszerűen tűkön ülök, annyira várom már ezt a meccset."

Az eseményen Erdei mellett fellép Bedák Zsolt, Balzsay Károly, valamint Hidvégi György is. A szurkolók este hat órai kezdettel nyolc mérkőzést tekinthetnek majd meg. A belépők május 9-től kaphatóak: a legolcsóbb 4990 forint, míg a legjobb helyek 21 ezer forintba kerülnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását