2024. április 19. - Emma

Orbán régi programjának a kukában a helye

Orbán Viktor pártelnököt nyugtalanítja, hogy már a jobboldali sajtóban is egyre több cikk jelenik meg a Fidesz belső törésvonalairól - írja a Vasárnapi Hírek. A Magyar Nemzetnek Tarlós István fővárosi frakcióvezető például azt mondta nemrég: nem érdeklik
2007. április 15. vasárnap 09:06 - Hírextra
Bár a Fideszben nem mindenkinek vívta ki a szimpátiáját, ugyanakkor Budapesten hozzá hasonló eredményt még senki sem ért el - tette hozzá.

A Heti Válasznak nyilatkozó Pokorni Zoltán alelnök szerint a Fidesznek idén fel kell mutatnia egy alternatív programot. Ugyanakkor Kövér László választmányi elnök Székesfehérváron azt mondta, hogy ezt csak akkor kell bemutatni, ha reális közelségbe kerül az előrehozott választás.

Az alapfeltevést erősíti, hogy a párt másik alelnöke, Varga Mihály már nem általános, hanem csak célzott adócsökkentésről beszélt. A Vasárnapi Hírek információi szerint a Fideszben tudják, hogy a párt választási programjának, például a 14. havi nyugdíjnak, a kukában lenne a helye. Ezt azonban a volt pénzügyminiszter Orbán Viktor pártelnök miatt nem mondhatja ki.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását