2024. május 18. - Erik, Alexandra

Az MDF kirúgja Fodor alól a bársonyszéket

A Magyar Demokrata Fórum (MDF) közleményben szólította fel Fodor Gábort, hogy ne fogadjon el miniszteri bársonyszéket. Az ellenzéki párt szerint az SZDSZ a tavalyi országgyűlési választási kampány során egykulcsos adót és az euró 2010-es bevezetését ígért
2007. április 10. kedd 10:43 - Hírextra

Fodor Gábor - akárcsak Kóka János - korábban azt hangoztatta, hogy nem kötnek kompromisszumokat kormányzati pozícióban sem. Fodor Gábor elvesztette az SZDSZ elnökségéért vívott küzdelmet, mert pártja elvi politizálásáért és hagyományos értékeiért szállt síkra. Most azonban, hasonlóan az SZDSZ más vezetőihez, feladni készül elveit a kormánytagságért - áll a közleményben.

Az MDF szerint a kormány ámokfutásának az szabhat gátat, ha a koalíción belül lesznek bátor emberek, akik megálljt parancsolnak a reformkapkodásnak és arra ösztönzik a koalíciót, hogy végre kezdjen el kormányozni. Most Fodor Gáboron a sor, hogy éljen a lehetőséggel - zárul a párt közleménye.

Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását