2024. május 9. - Gergely

Kuncze és Pető is lemondott

Kuncze Gábor az SZDSZ hétfői ülésén lemondott frakcióvezetői posztjáról, ez azonban csak utódja megválasztásakor lép életbe. A liberális képviselőknek egy hetük van új embert jelölni a parlamenti képviselőcsoport élére, döntés jövő hét pénteken várható.
2007. április 2. hétfő 13:30 - Hírextra
Az új farkcióvezető meleltt új frakcióvezető -helyettest is választ a párt, ugyanis Pető Iván is lemondott tisztségéről a hétfői ülésen. Az új frakcióvezető megválasztásáig továbbra is Kuncze Gábor vezeti az SZDSZ parlamenti frakcióját és Pető Iván is a helyén marad. Kuncze a hétfői frakcióülés után azt mondta, hogy a továbbiakban nem tervezi, hogy újabb tisztséget vállaljon az SZDSZ-ben, országgyűlési képviselői munkáját azonban folytatja. Ha több jelölt lesz, az elnökjelöltekhez hasonlóan most "sem rejti majd véka alá", hogy kit látna szívesen a párt parlamenti képviselőcsoportjának élén -tette hozzá Kuncze.

Bejelentette lemondását Pető Iván, az SZDSZ farkcióvezető-helyettese is, az utódját is várhatóan jövő pénteken választják meg.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását