2023. június 2. - Kármen, Anita

Jön a cseh kormányfő

Kétnapos hivatalos látogatásra ma Budapestre érkezik Mirek Topolánek cseh miniszterelnök. Topolánek magyarországi tárgyalásain a kétoldalú politikai és gazdasági kapcsolatok mellett várhatóan napirenden lesz az európai alkotmányszerződés ügye.
2007. március 29. csütörtök 10:42 - Hírextra
A tárgyaláson a kétoldalú politikai és gazdasági kapcsolatok mellett várhatóan napirenden lesz az európai alkotmányszerződés ügye, mivel Csehország nem ratifikálta a dokumentumot, illetve téma lesz az Egyesült Államok Csehországba telepítendő rakétavédelmi rendszerének terve - olvasható a Klubrádió oldalán.

A cseh kormányfő ma találkozik Szili Katalin házelnökkel, az Országgyűlés külügyi, és európai ügyek bizottságának tagjaival, és megnyitja az Utazás 2007 kiállítást, amelynek a Cseh Köztársaság a díszvendége. Mirek Topolánek pénteken tárgyal meghívójával, Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, és megbeszélést folytat Sólyom László köztársasági elnökkel is.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását