2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Busho-járás augusztusban

Május 3-ig lehet nevezni az idei BuSho rövidfilmes fesztiválra, melyet idén harmadszor rendeznek meg a Kultiplexben. Az augusztus 4-8. között tartó mustra ezúttal is ingyenes lesz.
2007. március 25. vasárnap 21:10 - Hírextra
A Gombolyag Alapítvány szervezésében létrejövő nemzetközi rövidfilmes mustra teljes egészében non-profit vállalkozásként működik, az egész rendezvény ingyenes az alkotók és a közönség számára, a teljes költségvetést pályázatok útján valamint szponzorok és támogatók bevonásával fedezik - írja a port.hu.

A 3. BuSho nemzetközi rövidfilm fesztivál várja a nevezéseket a már megszokottnak nevezhető kisjáték, kísérleti és animáció kategóriákban. Legfontosabb változás a beadási határidő módosítása: 2007. május 3.

Tavaly augusztusban közel húsz országból érkeztek a versenyfilmek e fesztiválra. A négy és fél nap alatt a közönség mintegy 14 órányi rövidfilmet láthatott. A nemzetközi zsűri döntése alapján a fesztivál fődíját Gergely Zoltán Szupermosás című filmje nyerte. Az Ezüst Bushót Felix Binder Chinese Takeaway című munkája kapta, míg a Bronz Bushót Eicke Bettinga Exam című kisfilmje érdemelte ki.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását