2024. április 23. - Béla

MSZP: "a tömeg bölcsebb volt Orbán Viktornál"

Az MSZP szerint március 15-én a Fidesz naggyűlésén a tömeg bölcsebb volt Orbán Viktornál, aki mindent elkövetett, hogy menlevelet adjon a szélsőségeseknek és utcai politizálására buzdítsa őket - mondta hétfőn a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyette
2007. március 19. hétfő 14:52 - Hírextra
Mesterházy Attila arra kéri Orbán Viktort, hogy hagyjon fel a lázítással. Az MSZP szerint a Fidesz idén nem a kokárdát, hanem az egész ünnepet vette el az országtól azzal, hogy Orbán Viktor egyszerű politikai demonstrációvá silányította az ünnepi megemlékezésüket.

Navracsics Tibor a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta a szabadság hívei kettős győzelmet arattak a március 15-i hosszú hétvégén. Egyrészt azért, mert több március 15-i megemlékezés, így a Fidesz rendezvénye is békésen zajlott, másrészt elbontották a Parlament körül álló kordont is a rendőrök. Navracsics Tibor úgy vélte, mindezek biztató jelek a jövőre nézve. Azt jelzik ugyanis, hogy az állami szervek korábbi hibáikból talán tanulnak és kialakul "a részvétel a demokráciában", a gyülekezés és a véleménynyilvánítás szabadsága.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását