2024. május 3. - Tímea, Irma

Menetrend változások a MÁV-nál

Lényeges változások lesznek pályaépítés miatt március 22-től május 9-ig a Budapest-Cegléd-Nyíregyháza, illetve a Budapest-Szeged vonal menetrendjében - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kavalecz Imre, a MÁV szóvivője.
2007. március 19. hétfő 13:31 - Hírextra
Csütörtöktől a Budapest-Cegléd-Záhony vonal Budapest-Cegléd-Szolnok szakaszán módosított menetrend szerint közlekednek a Nyugati pályaudvarról induló és oda érkező
InterCity vonatok.

Szolnok és a Nyugati pályaudvar között kerülő útvonalon, Újszászon át mennek, és nem érintik Ceglédet, illetve a Kőbánya-Kispest és a Budapest-Zugló megállóhelyet. A nyíregyházi IC vonatok a Nyugati pályaudvarról a megszokottnál korábban indulnak, minden óra ötödik percében.

A Budapest-Szeged-Budapest útvonalon közlekedő IC-vonatok Monor és Albertirsa állomáson is megállnak. A szegedi IC-vonatok is korábban, minden óra 28. percében indulnak a Nyugatiból, Szegedről pedig minden óra 42. percében.

A vasárnaponként a Zajtáról 14 óra 50 perckor a Budapest Nyugati pályaudvarra induló vonat is Újszász érintésével közlekedik, Szolnok és Budapest között nem áll meg. Cegléd felé biztosított lesz az átszállás Szolnokon.

A vasárnaponként Szentesről 16.02-kor Budapestre induló vonat szintén Újszászon át megy, Szolnok és Budapest között nem áll meg. Cegléd felé szintén lesz átszállási lehetőség.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását