2024. május 3. - Tímea, Irma

Orbán fogy, mint a telihold

Hanyatlik Orbán Viktor pályája, a miniszterelnök őszödi beszédével megszerzett előnye nem nő, inkább olvad - ezt a Fidesz elnökének egy korábbi, magas rangú bizalmasa mondta nem sokkal a március 15-i rendezvények előtt. Az ellenzéki párt egy évvel ezelőtt
2007. március 18. vasárnap 09:26 - Hírextra
A Fidesz március 15-i nagygyűlésén Pokorni Zoltán például nem a színpadon, hanem a hallgatóság között volt, Rogán Antal viszont még ott sem: a Belváros polgármestere a Klotild palota erkélyéről figyelte a beszédeket.

A lap úgy értesült: a pártelnöktől elszakadó politikusokban az a közös, hogy egyikük sem hisz a Fidesz népszavazási kezdeményezésében. Szerintük Orbán Viktor jogi tanácsadói sorozatos hibákat vétettek, ezért engedélyezte nemrég az Alkotmánybíróság csak három kérdésben a referendumot. A taláros testület két kérdést küldött vissza az Országos Választási Bizottság elé, ezek közül a lapnak nyilatkozó alkotmányjogászok szerint csak a tandíj ügyében lesz elrendelhető népszavazás.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását