2024. május 18. - Erik, Alexandra

Az Internazionale sem viseli a büntetést

A Valencia után a másik fél, az Internazionale is fellebbezést nyújt be az Európai Labdarúgó Szövetséghez (UEFA) a fegyelmi bizottság szerdai ítélete ellen, amellyel szigorúan megbüntette a klubot a két csapat múlt keddi, Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős mér
2007. március 15. csütörtök 18:47 - Hírextra
A testület David Navarrót, a Valencia játékosát - aki a lefújás után Nicolas Burdissót, a milánóiak argentin futballistáját ököllel arcon ütötte - hét hónapra eltiltotta. A spanyol egyesülettől Navarro mellett Carlos Marchenát is eltiltották, őt négy mérkőzésre. Az olaszoknál Burdisso és védőtársa, Maicon hat-hat, Ivan Cordoba három, Julio Cruz pedig két európai kupameccset lesz kénytelen kihagyni.

A találkozó után kirobbant tömegverekedés miatt a Valencia és az Internazionale egyformán 250 ezer svájci frankot köteles befizetni az UEFA kasszájába. A meccs 0-0-ás döntetlennel ért véget, a Valencia az idegenben elért 2-2-nek köszönhetően jutott be a nyolc közé. A spanyol klub már szerdán megtámadta az ítéletet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását