2024. április 27. - Zita

Érvénytelenek a pályázatok

A Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) érvénytelennek minősítette az FTC hat plusz két hektáros, Üllői úti ingatlan-együttesének értékesítésére kiírt pályázat mindkét beadványát. Erről a KVI hivatalos közleményében értesítette az MTI-t.
2007. október 31. szerda 16:35 - Hírextra

A 100 százalék Fradi című hetilap korábbi értesülései szerint egy brit és egy belga cég jelentkezett be a területért, amelynek értékesítésére már negyedik alkalommal hirdettek versenyt.

Az ingatlanokra először 2005 novemberben írtak ki nyílt pályázatot, ez azonban eredménytelennek bizonyult, mert a jelentkező TDZ Kft. nem tudta teljesíteni a kiírásban szereplő feltételeket. A következő pályázatra egyetlen cég, a spanyol Torre Rioja Madrid SA jelentkezett, amelyet a pályázati eljárásban a HI Grupo Kft. képviselt. A KVI 2006. augusztus 7-i döntése szerint érvényes, de eredménytelen volt a második pályázat. A harmadik kiírásra senki nem adott be ajánlatot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását