2024. május 7. - Gizella

Elveszítettük a rock and roll egyik legkedvesebb alakját!

A legendás Boston zenekar énekesét, Brad Delpet pénteken holtan találták meg New Hampshire-i otthonában. Az énekes halálhírét megdöbbenéssel fogadta zenekara, Brad 55 évet élt.
2007. március 13. kedd 08:51 - Hírextra
Amerikai idő szerint péntek kora délután New Hampshire-i házában holtan találták a Boston együttes frontemberét, Brad Delpet - írja a music.hu. Az 55 éves énekes egyedül tartózkodott otthonában, a halál okait még vizsgálják, de már most biztos, hogy természetes úton ment el Delp. A hirtelen halálesemény híre zenekarát is megrázta, a Boston hivatalos honlapját egy időre leállították, csak egy rövid üzenet olvasható rajta: „A rock and roll egyik legkedvesebb alakját veszítettük el.”

Brad Delp az 1970-es évek elején csatlakozott a Boston csapatához, az egykori műszaki egyetemista Tom Scholz – aki akkoriban a Massachusetts-i Institute of Technology intézmény padjait koptatta – invitálta zenekarába. A banda sikereinek javarészét főleg a 70-es évek, 80-as évek során érte el, Delp olyan ismert slágereket énekelt fel mint a ’More Than a Feeling vagy a ’Long Time’. Utoljára 2002-ben jelentettek meg lemezt, ’Corporate America’ címmel, színpadon pedig 2006. novemberében léptek fel együtt a Boston-i Symphony Hall-ban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását