2024. május 8. - Mihály

Lebuktak a kakilós betörők! A "védjegyük" lett a vesztük...

Az erdőbényei testvérpár hasonló korú társai december óta fosztogatta a település lakatlan, vagy ritkán lakott házait. Az épületekbe betörve értékek után kutattak, s találtak. A helyszíneken a rendőrök számára az azonos elkövetői körre vonatkozó feltétel
2007. március 9. péntek 19:01 - Hírextra
A technikus által az egyik helyszínen tartott szemle során rögzített ujjnyomok alapján sikeresen behatárolták az ahhoz tartozó személy, általa pedig társait is. Két felnőtt és két fiatalkorút hallgattak ki a rendőrök az ügyben, akikre ez ideig 5 betörést tudnak bizonyítani a nyomozók.

A lebukott társaságnak azonban még nagy valószínűséggel maradtak hátrahagyott nyomaik vélhetően olyan helyszíneken is, ahol fel sem fedezték eddig, hogy betörtek. Ugyanis a már felderített betörések között nem egy olyan ház akadt, amit gazdája nem lakott. Ezt támasztja alá az is, hogy a házkutatások során olyan eszközöket is lefoglaltak a rendőrök, amelyeknek ismeretlen a tulajdonosa.

A Tokaji Rendőrőrs nyomozása még a felderítés fázisában van. A lopás megalapozott gyanúja miatt eljárás alá vontak jelenleg szabadlábon védekeznek.
Forrás: B-A-Z MRFK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását