2024. május 2. - Zsigmond

Vizsgálják a Fidesz feljelentését

Megérkezett a Fidesz államellenes és terrorcselekmények előkészületével kapcsolatos feljelentése a Legfőbb Ügyészségre - mondta el a Független Hírügynökségnek Borbély Zoltán szóvivő.
2007. március 5. hétfő 13:33 - Hírextra
Az ellenzéki párt szerint Szilvásy György kancelláriaminiszter az elmúlt egy hónap alatt számos változatban beszélt arról, hogy szélsőséges csoportok állami vezetők elleni támadásra és középületek elfoglalására készülnek, valamint meg akarják zavarni a március 15-i nemzeti ünnepet.

Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese pénteken azt mondta: úgy vélik: véget kell vetni a hisztériakeltésnek. Ha valósak azok a terrorfenyegetésről szóló információk, amelyekről Szilvásy György kancelláriaminiszter korábban beszélt, akkor meg kell indítani a büntetőeljárást. Ha azonban nem bizonyosodnak be az állításai, akkor egyértelművé válik, hogy a kormány csak el akarta venni a szabad március 15-ét az emberektől és el akarta terelni a figyelmet a megszorító intézkedésekről.

A Fidesz ezért pénteken államellenes és terrorcselekmények előkészülete miatt ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett Kovács Tamás legfőbb ügyésznél.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását