2024. május 17. - Paszkál

A plebejusok az arisztokráciára uszítanak

Tájékoztató honlapot indított a Fidelitas "az új arisztokrácia" tevékenységéről - közölte sajtótájékoztatón a Fidelitas alelnöke. Ágh Péter szerint az "új arisztokrácia" megtestesítői a miniszterelnök, a gazdasági miniszter és a pénzügyminiszter.
2007. március 4. vasárnap 12:35 - Hírextra
Amit a kormány művel, az kizárólag egy szűk csoport számára kedvező, ezt a szűk csoportot az állam pénzén, előjogaikat kihasználva meggazdagodott emberek alkotják, akik arra törekszenek, hogy politikai hatalmukat kihasználva újabb és újabb előjogokat, valamint újabb és újabb gazdasági javakat szerezzenek - mondta a politikus.

Az ellenzéki képviselő szerint ezek az emberek egyáltalán nem ismerik a szolidaritás fogalmát, kapzsik és gátlástalanok.

Az "új arisztokrácia" tevékenységére példaként említette többek között, hogy miközben vasúti szárnyvonalakat zárnak be, a gazdasági miniszternek vitorlása van és a közelmúltig helikopterrel járt, valamint miközben tandíjat kell fizetni, a kormánypárti politikusok interaktív tábláról álmodoznak. Ágh Péter kijelentette, olyan országban szeretnének élni, ahol az esélyegyenlőség biztosítása és a szolidaritás alapfogalmak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Machiavelli
2007. március 4. 15:59
A gazdasági miniszter nem a meztelen seggét vitte a parlamentbe, és a miniszterelnök sem veszi fel a fizetését mióta ő a főnök, hanem karitatív szervezeteknek ajánlja fel minden hónapban.
Ellenben van a parlamentben olyan új arisztrokata akinek Felcsúti birtoka harminc hektár , és a Sváb hegyen van nehány száz négyzetméteres villája.
Elgondolkadhat a fidelitász szekció hogy ezt hogy kéne kommentálni, a "vidéki Elvisz Preszli" számára.
nolcsi122
2007. március 4. 13:02
Mi az hogy állandóan a baloldalt ostorozzák a fideszesek, fidelitaszosok? Már jó lenne ha a szocialisták és liberálisok is körülnéznének a jobboldalon, hogy ilyen rövid munkaviszony után egyes fideszesek hogyan gazdagodhattak meg, Orbán és társai miből harácsolták össze vagyonukat.
Azért meg szégyeljék magukat, miszerint Orbán az EU-ban azt mondta, hogy ne támogassák országunkat. Ilyen embernek meg egyáltalán nincs helye a politikában.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását