2024. május 17. - Paszkál

Árulás! Az MSZP oszlassa fel a hevesi közgyűlést!

Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke arra kérte az MSZP vezetését, hogy ha maradt még bennük demokratikus érzék, akkor utasítsák Heves megyei szervezetüket, hogy oszlassa fel a megyei közgyűlést. A fideszes politikus erről a párt szombat
2007. február 24. szombat 13:44 - Hírextra
Az ügy előzménye, hogy pénteken szocialista elnököt választott a Heves megyei közgyűlés, miután a Fidesz-frakcióból kilépett egy képviselő és függetlenként megszavazta az MSZP-s Sós Tamást. Kövér László szerint árulás történt, de nem elsősorban a Fideszt, hanem a Heves megyei választókat árulták el, hiszen az önkormányzati választáson többen szavaztak a Fidesz listájára.

Mint mondta, az ügy tanulsága, hogy a jövőben még nagyobb körültekintéssel kell kiválasztani azokat az embereket, akiket a Fidesz a választók bizalmába ajánl.

Az eset kapcsán egy nyilatkozatot is elfogadott a választmány, amelyben leszögezik azt is, hogy az MSZP ismételten bebizonyította: semmilyen eszköz bevetésétől nem riad vissza a hatalom megszerzése és megtartása érdekében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását