2024. június 15. - Jolán, Vid

Oltári blamázs! Izraeli védelmi miniszter védőkupakos távcsővel is lát

Egész Izrael az ország védelmi miniszterén nevet, aki elfelejtette levenni a védőkupakot a távcsőről, úgy nézte a katonai gyakorlatot. Amir Peretz egyébként is bizonytalan helyzete ezzel a blamázzsal tovább romolhat.
2007. február 23. péntek 10:49 - Hírextra
A Golán-fennsíkon tartott katonai gyakorlatot az izraeli hadsereg, amikor az ország védelmi minisztere meglátogatta a csapatokat, közölte az Inforádió.

Az egyébként is sokat kritizált Amir Peretz az új vezérkari főnök, Gabi Ashkenazi társaságában figyelte a csapatmozgásokat - vagy legalábbis úgy tett.

Egy fotós ugyanis felfedezte, hogy a politikus elfelejtette levenni a védőkupakot a távcsőről, ennek ellenére - állítja az újságíró - háromszor is belenézett a készülékbe és bólogatva magyarázott a vezérkari főnöknek.

Amir Peretz pozícióját a tavalyi, a Hezbollah libanoni szervezet ellen folytatott háború ingatta meg, helyzete pedig ezzel a blamázzsal tovább romolhat.

A fotót közlő izraeli lap emlékeztetett arra, hogy nem az izraeli védelmi miniszter az első, aki hasonlóan kellemetlen helyzetbe került. Korábban George W. Bush amerikai elnök és Ariel Sharon izraeli kormányfő is hasonló bakit követett el.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását