2024. április 26. - Ervin

"Nincs gazdája az országnak, esik szét minden"

A kormány hadat üzent a társadalomnak a megszorításokkal, ámokfutást rendez az egészségügyben, kaszabolást a közigazgatásban - mondta Navracsics Tibor csütörtökön este Tapolcán egy lakossági fórumon.
2007. február 23. péntek 07:52 - Hírextra
"Ez a kormány az igazságosság jelszava alatt olyan politikát folytat, amely az elmúlt 16 év legigazságtalanabb kormányzati politikája" - tette hozzá a Fidesz parlamenti frakcióvezetője. Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc 2006 tavaszán a választási kampányban "mindent megígért, majd semmit sem teljesített".

A Fidesz politikusa rámutatott: nincs 13. havi nyugdíj, éves szinten hiányzik háztartásonként az egyik kereső egy havi bére, a kormány magára hagyta a szociálisan rászorulókat, az önkormányzatok költségvetését pedig radikálisan csökkentette. Navracsics Tibor szerint elvette a kormány a pénzt a romáktól, a fogyatékosoktól, továbbá elvette a kis falvaktól a postákat, az orvosi rendelőket, az iskolákat és a vasutat, a tehetségek elé viszont akadályokat gördít; bevezeti a tandíjat, emeli a közlekedési díjakat, a megélhetés költségeit.

Gyurcsány Ferenc hazugságában a legborzasztóbb éppen az, hogy a baloldali embereket, a saját szavazóit verte át - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője. "Nem minket, nem önöket verte át, önök nem szavaztak Gyurcsány Ferencre, nem hitték el, amit mondott" - tette hozzá. A Fidesz vezető politikusa szerint ma az igazi konfliktus nem a jobb- és baloldal, hanem a kormányzat és a társadalom között áll fenn. "Nincs gazdája az országnak, esik szét minden" - vélekedett Navracsics Tibor a tapolcai lakossági fórumon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását