2024. május 16. - Mózes, Botond

Romario 1000 találat után visszavonul

A brazil futball egyik legismertebb alakja, Romario cáfolta azokat a brazil sajtó által közzétett híreszteléseket, miszerint az ezredik gólja után is folytatja a futballozást. A támadó csütörtökön újra kijelentette, hogy be szeretné fejezni pályafutását.
2007. február 22. csütörtök 16:39 - Hírextra
Egyetlen kiskaput azért hagyott magának a brazil. Ha az ezredik találata után jelenlegi csapata, a Vasco da Gama még versenyben lesz a Rio de Janeirói állami bajnoki címért, akkor abban a sorozatban nem hagyja ott a csapatát.

A 41 éves futballista korára hivatkozva korábban kijelentette, hogy ideje felhagynia az aktív labdarúgással. Az ezredik gólja viszont még tíz, vagy tizenhárom találatra van. Egyes szakértők szerint ugyanis, Romário rosszul számolja góljait (az utánpótlás-válogatottban szerzett találatait ugyanis hivatalosan nem számítják bele a profi gólok közé).

A csatár az előbbi a felvetésre az egyik brazil televíziónak adott interjújában csupán annyit felelt, hogy úgy vonul be a történelemkönyvbe, mint azon kevesek egyike, aki több mint ezer gólt rúgótt pályafutása során. "Ebben mindenki biztos lehet, és senki nem veheti majd el tőlem" - mondta Romario.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását