2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Capellónak elege van

Fabio Capello, a Real Madrid vezetőedzője nem volt hajlandó nyilatkozni a jövőjét firtató kérdésekre a Bajnokok Ligája keddi nyolcaddöntője után. A spanyol alakulat 3-2-re nyert a Santiago Bernanbeu Stadionban a Bayern München ellen.
2007. február 21. szerda 14:13 - Hírextra
"Elegem van ezekből a híresztelésekből, valami minden nap történik velem, csak a meccsel kapcsolatos felvetésekkel szeretnék foglalkozni" - háborgott az olasz szakember. Amikor arról kérdezték, hogy a klub irányítóinak nyomása alatt állította össze a csapat támadósorát, Capello még jobban felháborodott: "Nem beszéltem sem az elnökkel, sem Predrag Mijatioviccsal vagy mással arról, hogy ki kerül a csapatba. Soha életemben nem tettem ilyet. Egy biztos: ha valaki ilyesmit próbálna rám erőltetni, nyugodt lehet, a jelöltje nem kap helyet nálam."

Madridi sajtóértesülések szerint a tréner hétfőn közölte, hogy távozni szeretne, ám a klub szóvivője azonnal cáfolta a hírt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását