2024. május 27. - Hella

Bilinccsel hűtötték le a Liverpool részegen őrjöngő játékosát

A Liverpool portugáliai edzőtáborában Fowleréknek megártott a túl sok alkohol, s csak a rendőrök tudták lehűteni őket.
2007. február 18. vasárnap 15:11 - Hírextra
A Liverpool játékosai pénteken, a csapat szálláshelyéhez közeli bárban, a vacsora után egy itallal ünnepelték meg az edzőtáborozás végét, néhányan azonban az engedélyezett mennyiségnél pár korsóval több sört fogyasztottak el, és a hangulat emelkedésével nem bírtak magukkal. A hangadók közt Jerzy Dudeket, Jermaine Pennantot és Robbie Fowlert említik, ők kezdték el ittasan „szétszedni” a bárt a hajnali órákban.

Mivel sem a józanabb focisták – elsősorban Steven Gerrard és Peter Crouch – nem voltak képesek leállítani a randalírozókat, sem a bár személyzete, végül a kiérkező rendőröknek kellett megoldani a problémát, akik Dudeket bilincsben vitték el kihallgatni, mielőtt visszaengedték volna a csapat szálláshelyére.

A Liverpool szóvivője nem kívánta kommentálni a történteket, mindössze annyit mondott, hogy a klub házon belül óhajtja elintézni az ügyet. (samsungsport.hu)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását