2024. április 29. - Péter

Falloszával játszott a 14 éves szatír

Tizennégy éves is alig múlt az a fiú, aki a rendőrség gyanúja szerint számos fiatal lányt molesztált az elmúlt két hétben Dunaújvárosban - értesült a HavariaPress. A fiatal szatírt szervezett akció keretében fogták el e hét végén a Fejér megyei város nyom
2007. február 16. péntek 19:17 - Hírextra

Február elsejétől kezdődően több dunaújvárosi fiatal lány és nő tett rendőrségi feljelentést molesztálás miatt. Mivel az ügyekben számos hasonlóságot fedeztek fel a nyomozók, nem volt kétséges, hogy ugyanazt az elkövetőt kell keresni. Az összesen hat ügyben közös volt, hogy a fiatal nőket a Technikum vagy a Római városrészben támadta meg a szatír, aki tapogatni kezdte őket, miközben néha önkielégítést is végzett.

A megrettent nők kétségbeesve kértek segítséget a rendőrségtől, a városi kapitányság nyomozói ezért széles körű nyomozásba kezdtek az ügy felderítése és további esetek megakadályozása végett. A nyomozás pénteken délelőtt hozta meg az eredményét: az egyik iskolánál ugyanis a rendőrök felfigyeltek egy fiatal férfire, aki fixírozta az arra járó lányokat. Mivel ráillett az a személyleírás, amit a megtámadott fiatal nők adtak, elszámoltatásra előállították. A gyanúsítottról kiderült, hogy egy, a 14. életévét alig betöltött fiatalemberről van szó; vele szemben szemérem elleni erőszak miatt indult eljárás.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását