2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Eltemették az alsószuhai áldozatokat

Eltemették a múlt hét szombaton történt alsószuhai hármas gyilkosság áldozatait; a tragikus körülmények között elhunyt nőt és két gyermekét a Borsod megyei Zádorfalván helyezték örök nyugalomra.
2007. február 15. csütörtök 16:51 - Hírextra
A temetésen 300-400 ember gyűlt össze, a hozzátartozók mellett a helyiek és a környékbeliek is részvétüket fejezték ki a református felekezet szerinti gyászszertartás után. Ruszó Zorán, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője a távirati irodának elmondta: mivel nem tősgyökeres alsószuhai volt a család, ezért temették el őket a szomszéd Zádorfalván, ugyanis itt több hozzátartozójuk is volt.

A temetés költségeit a család rendezte, de az önkormányzat és a kisebbségi önkormányzat is segített.

A múlt héten szombaton történt alsószuhai hármas gyilkosság áldozatait hétfő reggel egy hozzátartozó fedezte fel, ő tett bejelentést. A rendőrök ezt követően az alsószuhai albérleti lakásban megtalálták a 38 éves asszony, 18 éves fia és 10 éves kislánya holttestét. A harmadik gyermek, a 22 éves lány életét valószínűleg az mentette meg, hogy ő tanulmányai miatt nem volt otthon a bűncselekmény idején.

A gyilkosságok elkövetésével gyanúsított 45 éves férfit, a meggyilkolt nő férjét hétfő este hat óra körül fogták el a rendőrök Miskolcon, a Búza téri buszpályaudvaron. A férj kihallgatása során beismerő vallomást tett. A hármas gyilkossággal vádolt férfi többszörösen büntetett előéletű, nemrég kedvezménnyel, feltételesen szabadult.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását