2024. május 21. - Konstantin

Beckenbauernek Schuster kellene

A Bayern München elnökének, Franz Beckenbauernek a véleménye szerint Bernd Schuster lenne az ideális edző a klub számára.
2007. február 14. szerda 18:52 - Hírextra

Két hete a bajnokságban a negyedik helyre visszaeső gárda szakított Felix Magath-tal, és helyét a kispadon Ottmar Hitzfeld vette át, aki azonban csak addig vállalta el a posztot, amíg az egyesület nem talál valakit, akit hosszú távra megbízhatnak majd. Beckenbauer szerint Schuster, a jelenleg a Getafe csapatát irányító tréner lenne erre az ideális jelölt, közölte a topfoci.hu.

"Folyamatosan fejlődött, mint edző az elmúlt esztendőkben, és nem lehet figyelmen kívül hagyni a személyét." - nyilatkozta a klubelnök az egyik TV csatornának.

A német vezetőedzőt a napokban a Real Madrid csapatával is szóba hozták, amelynél korábban játékosként is megfordult.

"Sok múlik majd az időzítésen!" - nyilatkozta Schuster a Bildnek. "Imádok Madridban élni, de München is gyönyörű hely, a VB idején hosszú ideig voltam a városban. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mi lenne számomra a megfelelő lépés, a Bayernt sem zárnám ki egyértelműen."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását