2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Gyurcsány nem magányos farkas

Nem érzem magam a pártomban magányos farkasnak, vagy olyan helyzetben, ami miatt bármilyen engedményt kellene tennem, vagy körül kéne udvarolnom az MSZP-t - mondta a reformok kapcsán Gyurcsány Ferenc a Magyar Rádió Háttér című műsorában kedden.
2007. február 13. kedd 20:06 - Hírextra

Az MSZP-ben - mint mondta - szinte minden kérdésben van érdemi vita. Szerencsére engem nem tekintenek olyan embernek, aki tud a vízen járni, és amit mond, az szent - fogalmazott. Hangsúlyozta ugyanakkor: nem lát az MSZP-ben politikai megosztottságot a reformok tekintetében. "Nem érzékelem, hogy ritkulna a levegő ebben az ügyben" - közölte a kormányfő. Úgy fogalmazott: az MSZP érett párt, és komoly a teherbíró képessége.

A rendőrpalota elleni támadással kapcsolatban leszögezte: cinikus és rosszindulatú azt sugallni, hogy a kormánynak "nem jött rosszul", ami történt. Gyurcsány Ferenc arra a kérdésre, hogy terrorveszély van-e Magyarországon azt válaszolta: "jelentős biztonsági kockázatokkal néz szembe az ország, bizonyos szélsőséges csoportok által tanúsított készülődés okán". Megjegyezte: erről mindent nem lehet elmondani.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását