2024. május 20. - Bernát, Felícia

Még sokat kell javítani Alonso kocsiján

Fernando Alonso, a kétszeres Formula 1-es világbajnok jónak tartja a McLarent, de úgy érzi, még sokat kell javítani az autón. Bár az elmúlt hetek tesztjei kiválóan sikerültek a McLarennél, Alonso szerint messze van még a nyerő beállításoktól, ezért ki kel
2007. február 9. péntek 08:56 - Hírextra

- A köridőink jók, de még nem készültünk el a végleges beállításokkal, sőt, még csak közel sem vagyunk a munka végéhez, pedig az Ausztrál Nagydíj időpontja egyre közelebb van. Remélem, a barcelonai és a bahreini teszteken sikerül előrelépnünk. A Ferrari nagyon erősnek tűnik, és a Renault is jól fogja kezdeni az évet, igaz, valószínűleg később vissza fog esni, az elmúlt években rendre így történt – mondta Alonso, aki a Samsungsport szerint kissé morcos volt, mert a jerezi pályán a kíváncsiskodók zavarták a csapat munkáját.

- A McLaren gondolkozik azon, hogy nem jön többet Jerezbe, mert itt túl sok embert engednek a boxok közelébe. Én örülök, hogy sokan biztatnak, de sokan vannak, akik nem tudnak helyesen viselkedni, és ilyenkor kaotikus állapotok uralkodnak a boxoknál – árulta el a spanyol, aki azért humorérzékét sem tette félre, s mikor megkérdezték mi tetszik a legjobban az autójában, ennyit válaszolt: "A színe".

Csütörtökön egyébként a rossz időjárás miatt több csapat, így a McLaren és a Renault sem körözött a spanyol pályán, ahol végül a BMW német pilótája autózta a legjobb időt. Heidfeldet a Williams versenyzője, Alexander Wurz és a másik BMW-s, Timo Glock követte. A további sorrend: 4. Raikkönen (Ferrari), 5. Rosberg (Williams), 6. Barrichello (Honda), 7. Massa (Ferrari), 8. Trulli (Toyota).

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását