2024. május 6. - Ivett, Frida

Idősebb nőt keresnek a férfiak

Indiai kutatók szerint egyre gyakrabban fordul elő, hogy a férfiak maguknál idősebb hölgyet választanak párjuknak. Mindez nem meglepő, hiszen számtalan előnyt jelent egy kapcsolatnak.
2007. február 9. péntek 12:38 - Hírextra
A nők szerepe a kapcsolatban vagy házasságban gyökeresen eltérő volt 100 évvel ezelőtt, mint napjainkban, adta hírül az 123.hu. A női egyenjogúság előretörése egy érdekes fejleményt hozott magával: egyre több férfi választ magának idősebb nőt.

Indiai kutatók, Dr. Deepak Raheja és Dr. Vikram Sharma szerint ez teljesen természetes. Ha a nőt már nem lehet teljesen alárendeltnek tekinteni, ha a kapcsolatnak a kiegyensúlyozott viszonyon kell alapulnia, akkor ezt könnyebb egy idősebb, tapasztaltabb nővel megvalósítani.

Egy idősebb nő ugyanis jobban tudja mit vár a kapcsolattól, tapasztalatából adódóan könnyebben kezeli párja egóját, tudja hogyan lehet életben tartani a szenvedély hevét és egy egészséges együttélést kialakítani. Emellett a mai, idősebb nők már kevésbé hagyományőrzők, hajlandóak új dolgokat kipróbálni, ügyelnek fiatalos külsejük megőrzésére, és ami talán a legfontosabb: dolgoznak és anyagilag függetlenek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását