2024. május 16. - Mózes, Botond

Meg akarják örvendeztetni Oszamát

Az al-Kaida szaúd-arábiai csoportja Szaut al-Dzsihád című, csütörtökön közzétett internetes folyóiratában "nagyszabású akciókat" helyezett kilátásba, amelyek "megörvendeztetik majd Oszama bin Ladent".
2007. február 8. csütörtök 16:27 - Hírextra
"Bizonyos ideje nagyszabású akciókat készítünk elő, amelyek alapjaikban rengetik majd meg a kereszteseket az arabok félszigetén" - írja bevezetőjében az al-Kaida Arab-félszigeti Szervezete elektronikus folyóirata. A Szent háború hangja című folyóirat egy ideig szünetelt, amikor a szaúdi hatóságok több csapást mértek a terrorhálózat helyi csoportjára.

"Megtisztítjuk az arabok félszigetét a keresztesek jelenlététől és az iszlám bölcsőjében lévő támaszpontjaiktól. (...) Megígérjük vezérünknek, Oszama bin Ladennek, hogy folytatjuk a megkezdett utat. Katonái olyat készítenek elő, amiben öröme telik majd" - áll a terroristák internetes folyóiratában.
Az al-Kaida 2003 májusa óta számos véres merényletet hajtott végre a vahhábita monarchiában, de az elmúlt években súlyos csapásokat szenvedett el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását