2024. május 5. - Györgyi

Baby Gabi párban nyomja

Baby Gabi új albuma, a Duett Valentin napi ajándékként február 14-én jut a rajongók kezébe, amelyen olyan előadókkal énekel együtt, akiket tisztel, szeret vagy már nagy sikereket értek el közösen.
2007. február 6. kedd 14:22 - Hírextra
Ilyen felvétel például Lányi Lalával sikerre vitt „Őrült szerelem” vagy a „Darabokra szakítod a szívem”, de külön érdekessége a lemeznek, hogy Baby Évi - egykori Baby Sister tagja - a közös éneklés kedvéért jött haza Norvégiából, hogy újra Gabival együtt énekelhessen.

A hazai könnyűzenei élet számos nagy sztárja, mint például Fenyő Miklós, Szűcs Judith, vagy a fiatalabbak közül Szandi, Csipa a Hooligansből, Abaházi Csaba a Danubius műsorvezetője, vagy Székelyhídi Balázs a Roxx69-ből is szerepel a lemezen.

Zoltán Erika mellett igazi kuriózum a Kefírrel énekelt „Hova sodor el a szél”, ami most jelenik meg először hivatalosan Gabi albumán. A "Forró tűz" című új sláger, melyet Rickyvel énekel Gabi, hamarosan hallható lesz a rádiókban, és videoklipje februárban indul a Viván.

Ismert rádiós slágerek és új dalok kerültek a Duett albumra, egytől egyik feledhetetlen élményt adva a hallgatóinak és a Valentin nap szép és romantikus ajándéka szerelmeseknek, és azoknak is, akik még keresik az igazit.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Attis27
2007. február 7. 07:36
Ha egyedül énekelne, már nem tudná eladni...szerencsére a többiek sem tudják eladni egyedül az albumukat, így hát összeállnak :)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását