2024. május 28. - Emil, Csanád

Pákó emberhúst csak otthon eszik, étteremben soha

Fekete Pákó a Frizbi című műsor vendégeként járt a PONT FM 88.1 Rádióban. A Hírextra szerkesztőjének bevallotta: fogyasztott már emberhúst életében, s szerinte nincs törvény előtti egyenlőség ebben az országban. Az állampolgársági vizsgát pedig egyszerűen
2007. március 5. hétfő 18:46 - Hírextra

Úgy hallottuk, hogy ettél már emberhúst életedben, igaz ez a hír?

Igen, igaz, számomra ez nem nagy dolog. Ahonnan származom, ott ez nem rendkívüli: ettem már emberhúst, kígyóhúst is. Nincs ebben semmi meglepő: ettél már emberhúst... és akkor mi van?

Korábban tervezted, hogy kávézót fogsz nyitni Budapesten, ott is lehet majd különlegességeket fogyasztani?

Igen, egy éttermet szeretnék majd nyitni, ahol afrikai különlegességeket is lehet majd fogyasztani. Emberhúst nem, de a rendszeresen betérő vendégek afrikai különleges meglepiket fognak tőlem kapni. Azok a törzsvendégek, akik majd hozzám járnak iszogatni, enni, kávézni olyan meglepetéseket kapnak, amiket Magyarországon étteremben egyáltalán nem kóstolhatnak. Ezeket nem lehet majd kanállal és villával elfogyasztani, ezt kajakra csak kézzel lehet majd megenni.



Az esküvődön is különleges menüt fogyaszthat a vendégsereg?

Igen, nagyon különleges kaják lesznek. Édesanyám is el fog jönni Nigériából, már nagyon várja az eseményt. Még nem találkoztak eddig, s már alig várja, hogy bemutathassam neki a gyönyörű szép, csinos menyasszonyom.

Mikor és hol tartjátok a lagzit?

Két hónap múlva lesz, és édesanyám is el fog jönni. Dunakeszin találtam egy megfelelő helyet, afrikai dobosok afrikai ruhában fogják a showműsort csinálni: lesz külön afrikai bemutató, s mindenféle olyan dolog, amivel lehet a vendégeket szórakoztatni. Igazi afrikai módon fogom a lagzit csinálni.

Szerinted mi lesz most nálunk március 15-én?

Szerintem megint lesz forradalom, száz százalék, hogy zavargások lesznek megint az utcán.

Miért vagy ilyen biztos benne?

Én is ebben a társadalomban élek, minden utcában hallom, hogy miket mondanak az emberek. Már alig várják, hogy elérkezzen március 15-e. A két párt között tuti, hogy zavargások lesznek.

Ki fogsz menni valamelyik rendezvényre?

Nem fogok kimenni, de felháborító, hogy Magyarországon nem létezik a törvény előtti egyenlőség. Minden fekete legyen egyenlő, mi is itt élünk, külföldiek, ebben az országban. Akik ide jöttek élni ebbe az országba, ha megházasodnak, akkor legyen automatikus nekik az állampolgárságuk. Ez külföldön is így működik. Magyarországon is így kellene.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

datox
2007. március 6. 05:46
Ha jól értem, talán azért sír, hogy nem kap a házassággal állampolgárságot, vagy mások hasonló esetei miatt rinyál... Én neki feltétlenül adnék mindenféle jogokat, állampolgárságot, kutyabőrt etc., ő már igazi magyar, annyira magáévá tette ezt a 'bezzeg külföldön'-retorikát.... Amúgy vajon mely országokra gondolhatott??? Nigériára, az USA-ra, Ausztriára, Angliára, Olaszországra vagy Izraelre, netán Algériára??? Persze ő tudja... ő már embert is evett!!!
humax
2007. március 5. 19:31
Nem lehetne ezt a Mű "kanibált" hazaküldeni a rokonaihoz. Biztos hiányolják már az esti vacsoránál. Én hajlandó vagyok beszální az útiköltségébe, ha nem jön vissza.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását