2024. április 26. - Ervin

Az év legjobb brókere díj

Az Interactive Brokers nyerte el a legnagyobb forgalmú brit befektetési magazin, az Investors' Chronicle olvasóinak szavazatai alapján odaítélt 2007-es "Legjobb nemzetközi bróker ár szerint" (Best International Stockbroker by Price) díjat.
2007. december 7. péntek 16:07 - Hírextra

A hírt az Interactive Brokers nagy-britanniai irodájának igazgatója Gerald Perez kommentálta a díjkiosztó ünnepségen Londonban.

"A nagysebességű és nagy teljesítőképességű technológia csak egy része a sikeres mai kereskedő eszköztárának. Minden nagy sebességgel és nagy forgalommal dolgozó kereskedőnek elengedhetetlenül szüksége van egy versenyképes és áttekinthető költségstruktúrára is" - jelentette ki Perez. "Az Investors' Chronicle olvasói táborában megtalálhatók a szakma legbriliánsabb elméi és legagyafúrtabb üzletkötői. Bizalmi voksuk elnyerése óriási dicsőség számunkra."
A díj nemzetközi jellege külön is büszkeségre ad okot a vállalatnak.

"A megbízások élvonalbeli és alacsony árú teljesítését globális léptékű elkötelezettségünknek tekintjük. Meggyőződésünk, hogy bármilyen aktívával kereskedjen, bárhol is legyen a világon, az egyetlen többtermékes ügyfélkapu hatékonyságát még az azzal tudattal is megerősítheti, hogy a megbízások az adott pillanatban legkedvezőbb áron elérhető módon, a legalacsonyabb díj mellett kerülnek végrehajtásra" - tette hozzá Perez.

A díjazottak rangsorát az Investors' Chronicle 300 ezres olvasói táborának egy része által kitöltött kérdőív összegzése alapján állították fel. A magazin a Financial Times kiadványa és az Egyesült Királyságban a legnagyobb forgalmú befektetési trend követő, piacelemző és szakmai hírmagazinnak számít.

Az Interactive Brokers professzionális kereskedőknek kínált versenyképes árstruktúrájáról további információk találhatók a vállalat honlapján a http://www.interactivebrokers.co.uk címen.

Az Interactive Brokers:

Az Interactive Brokers Group részvény-, határidős kontraktus- és devizaeszköz ügyletekre szóló megbízások közvetítésére, végrehajtására és feldolgozására szakosodott, globális szinten automatizált elektronikus piaci szolgáltatásokat nyújtó brókercég, amely több mint 70 elektronikus tőzsdének és kereskedelmi rendszernek tagja világszerte. "Market maker" minőségében likviditást biztosít a tevékenységi körébe tartozó piacoknak, brókerként pedig közvetlen hozzáférést nyújt professzionális kereskedőknek és befektetőknek részvényekhez, opciós ügyletekhez, deviza- és kötvény ügyletekhez egyetlen többtermékes ügyfélkapun keresztül.

 A globális kommunikációs csatornákon futtatott saját egyedi szoftverjével az Interactive Brokers Group a tőzsdék és kereskedelmi csatornák egyre növekvő számát integrálja egyetlen automatikusan működő, minimális emberi beavatkozást igénylő számítástechnikai platformba.
Az Interactive Brokers (U.K.) Limited felügyeleti hatósága a Financial Services Authority.

Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását