2024. április 26. - Ervin

Szadista tanítónő

Feljelentést tett egy szülő egy balatonboglári iskola tanítónője ellen, miután az kirántotta a széket a férfi gyermeke alól, s a fiú nyaksérülést szenvedett - értesült a HavariaPress.
2007. október 13. szombat 22:49 - Hírextra
A fonyódi rendőrségen tett feljelentés szerint a kilenc éves fiú ma délelőtt az egyik tanítási órán előredőlt a székével, s a mellette álló pedagógus úgy húzta ki alóla a széket, hogy a fiú a nyakával ráesett a pad sarkára.

Miután a szülők kérdőre vonták a tanítónőt, az azt állította: csak meg akarta fogni a gyerek székét, hogy ne essen el. A fiú, és egy szemtanú osztálytárs szerint viszont a tanítónő maga húzta ki a széket a gyerek alól; sőt a pedagógus a sértett szerint még azt is hozzátette, hogy "így jár, aki hintázik".

A hírügynökség úgy tudja, hogy a feljelentő állítását egy látlelet is igazolja, amely megállapította, hogy a fiú a nyakán 3 centis, nyolc napon belül gyógyuló hámsérülést szenvedett.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását