2024. május 19. - Ivó, Milán

Online is el lehet utasítani a kormány konzultáció-propagandáját

A kormány online nemzeti konzultációjának elindításával egy időben az aHang is megnyitotta az online felületét, ahol azok is nyilatkozhatnak a konzultáció elutasításáról, akik nem kaptak vagy mert lemondták, vagy mert korábban már kidobták.
2023. december 18. hétfő 10:25 - HírExtra

 A felületen már az első órákban több ezren nyilatkoztak, hogy nem vesznek részt a kormány konzultációjában. Az aHang online ellenkonzultációs felülete szintén a 7IGEN.hu (https://ellenkonzultacio.ahang.hu/add-le-nekunk#nyilatkozom) oldalon érhető el. 

Ezzel egyidejűleg az üres konzultációs ívek is egyre nagyobb számban érkeznek meg az aHanghoz. Közel 800 leadóponton és postai úton is eljuttathatják az emberek a konzultációs íveket. Az eddig a leadópontokra és az aHang postafiókjába érkező üres ívek száma 60-80 ezer közöttire tehető. A leadópontok pár naponta frissítik az általuk gyűjtött ívek számát. Pontos számot január végén, a gyűjtés befejezésével fognak közölni a szervezők.

Mindeközben Mezőkövesden megrongálták az egyik leadópontként szolgáló irodát, festékkel öntötték le a gyűjtésről szóló plakátot az ajtón, valamint a redőnyöket is.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását