2024. május 16. - Mózes, Botond

A cipősszekrények típusai

A cipősszekrények kiválasztása fontos lépés lehet az előszoba berendezésében különösen akkor, ha általában szanaszét hagyjuk a cipőinket. A szekrények különböző típusai segítenek rendszerezni a lábbeliket, védve őket a portól és sérülésektől, ráadásul praktikus és átlátható tárolási módot kínálnak. Az alábbiakban bemutatjuk a leggyakoribb cipősszekrény-típusokat.
2023. augusztus 29. kedd 15:14 - HírExtra

Hagyományos szekrények

Ezek a cipősszekrények a legelterjedtebbek, és általában hosszú, alacsony vagy magas formában kaphatók. Polcokkal vagy fiókokkal vannak felszerelve, ezért kiválóak a mindennapokban hordott cipők tárolására. A hagyományos szekrények stílusosak is lehetnek, és bútordarabként szolgálhatnak a hálószobában vagy az előtérben.

Cipőtároló ládák

Ezek a kompakt, fiókos szekrények speciálisan a kisebb cipők, például sportcipők vagy szandálok tárolására tervezettek. Általában könnyű hozzáférést és kiváló rendszerezési lehetőséget nyújtanak.

Cipőtartó állványok

A cipőtartó állványok elrendezéstől függően eltérő mennyiségű cipő tárolására alkalmasak. Lehetővé teszik, hogy cipőinket egymás alá vagy egymás mellé helyezzük, és könnyen válogathassunk közöttük. Az állványok gyakran könnyűek és hordozhatóak.

Falra szerelhető cipőtartók

Ha kevés helyed van, de sok cipőt szeretnél tárolni, a falra szerelhető cipőtartók jó választást jelenthetnek. Ezek a tartók nem foglalnak helyet a padlón, mégis átláthatóan tárolhatók bennük a cipők.

Beépített cipőtárolók

A beépített cipőtárolók általában egyedi tervezésűek, és közvetlenül az otthoni berendezéshez vagy bejárati előtérhez illeszkednek. Gyakran polcokból vagy szekrényekből állnak, és személyre szabottan alkothatók meg.

Cipőtároló ülőkék

A cipőtároló ülőkék egy praktikus ülőhelyet és cipőtárolót egyesítenek. A tetejük nyitható, így cipőinket kényelmesen elrejthetjük bennük, ám egyúttal rájuk is ülhetünk, hogy fel- vagy lehúzzuk őket.

Írásunk az Építőipari hírek és a Hatnet szerkesztőségének közreműködésével készült.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását