2024. március 19. - József, Bánk

Ezüst és bronz öttusában!

Ezüstérmet nyert a Barta Luca, Kovács Eszter, Turbucz Anna összeállítású magyar csapat a női hagyományos versenyben, a lengyelországi Drzonkówban rendezett U24-es öttusa Európa-bajnokságon.
2018. szeptember 24. hétfő 11:14 - HírExtra
 

A magyar férfiegyüttes a dobogó harmadik fokára állhatott fel Kardos Bence, Bruckmann Gergő, Farkas Martin összeállításban - a hazai szövetség beszámolója szerint.

A nőknél nyolc nemzet 19 versenyzője indult, a férfiaknál pedig 10 ország 26 öttusázója állt rajthoz.
Kállai Ákos, a női válogatott szövetségi kapitánya a női döntőt követően úgy vélekedett, hogy ennek a korosztálynak a versenyét nehéz jó helyre tenni, ezért rendezik már második évben a szezon végén, vagy máshonnan nézve, a szezon kezdetén.

"Ez utóbbi esetben a versenyzők az alapozó időszakba éppen hogy csak belekezdenek. Sajnos hiába remek kezdeményezés az U24-es Európa-bajnokság rendezése, a kis létszámú, illetve a másod-harmadvonalbeli versenyzők indulása a színvonalat nem emeli túlzottan" - fogalmazott a szakvezető, hozzátéve, hogy ez a verseny ugyanakkor kiváló lehetőség a gyakorlásra idegen környezetben, versenykörülmények között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását