2024. március 19. - József, Bánk

Nő a gyűlölet

Kiszelly Zoltán politológus szerint a visegrádi és a bevándorlást ellenző országok fontos szövetségest kaptak Horst Seehofer bajor kormányfő személyében, aki a Keresztényszociális Unió (CSU) vezetőjeként német belügyminiszter lett.
2018. február 11. vasárnap 10:21 - HírExtra
 
A politológus vasárnap az M1 aktuális csatornán elmondta: a bajor kormányfő a tartományi választásokig, minimum októberig lassítani fogja a Soros-terv megvalósítását, a bevándorlást. Kifejtette: Ausztriában Sebastian Kurz lett a kancellár, aki a bevándorlási számokat leszorította, Németországban pedig a CSU elérte a családegyesítés korlátozását.

Ez azért is fontos, mert júniusban kerül a napirendre az Európai Unióban a dublini rendelet reformja, ahol a bevándorláspárti politikusok a Soros-terv megvalósítását akarják uniós szinten előrevinni. Ha Horst Seehofer képviseletében Németország a féket nyomja, és nem a gázpedált, mint a Német Szociáldemokrata Párt (SPD), akkor Brüsszelben is lassabban tudják megvalósítani ezt a bevándorlásbarát politikát - mutatott rá Kiszelly Zoltán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását