2024. március 19. - József, Bánk

V. Belga Sörfesztivál

Május közepén ötödik alkalommal ismerkedhetnek a hazai sörrajongók a világon egyedülálló belga sörkultúrával. Május 16-18. között a Bálna Budapest ad otthont az Belga Sörfesztiválnak.
2014. május 15. csütörtök 10:52 - HírExtra
Idén új helyszínre – a Bálna Budapestbe – költözik a Belga Sörfesztivál. A „Bálnában” lehetőség van zárt és nyílt térben egyaránt enni-inni, így a látogatók tetszés és igény szerint élvezhetik a szabadtéri szikrázó napsütést, és a belső terem hűvös klímáját, a kilátóról nem is beszélve!

A belga sörök rajongói jól tudják, hogy Belgiumban nem telik el év, hogy ne születnének újabb és újabb palackba, vagy épp hordóba zárt remekművek. Ezeknek a sörkülönlegességeknek köszönhetően az idei Belga Sörfesztivál is bővelkedik újdonságokban: bemutatkozik többek közt a népszerű Delirium sorozat legújabb, nők által készített tagja, a Deliria, a komló szerelmeseinek a szervezők elhozzák a limitált mennyiségben készülő Hopus Primeur és Duvel Tripel Hop 2014-es kiadását, valamint itt mutatkozik be első alkalommal a magyar sörfogyasztóknak az utóbbi évek egyik belga csillaga, az Omer!

Az újdonságok mellett a pultokból idén sem hiányozhatnak a közkedvelt klasszikusok. Az V. Belga Sörfesztiválon összesen 31 belga sörfőzde több mint 150 sörét, köztük 50 csapolt sörtkóstolhatnak meg az látogatók! A választék nem csak hatalmas, de rendkívül sokszínű is, így a Belga Sörfesztiválon idén is garantáltan megtalálja mindenkia maga sörét!

Belépők:

Sörkedvelőknek 2.800 Ft, mely 3 pohár sört,
Sörrajongóknak 4.000 Ft, mely 5 pohár sört tartalmaz.
Bankkártyás fizetési lehetőség biztosított!

Minden belépő mellé a Belga Sörfesztivál hivatalos, üveg söröspoharát adjuk!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását