2024. április 28. - Valéria

Rooney kell a Chelsea-nek?

"Rácsapna" Wayne Rooneyra a Chelsea, ha a Manchester United csatára nem jut dűlőre jelenlegi klubjával az új szerződés ügyében - írta a Mail on Sunday.
2014. január 5. vasárnap 17:40 - HírExtra
A konzervatív vasárnapi brit lap értesülése szerint a londoni labdarúgóklub 30 millió fontot (11 milliárd forintot) kínálna Rooneyért.

A Manchester United ebben a hónapban kezd előzetes tárgyalásokat Rooney képviselőivel az új szerződésről, de továbbra is "komoly kételyek" vannak azzal kapcsolatban, hogy a játékost sikerül-e maradásra bírni, ha a Premier League tabellájának hetedik helyén álló United nem jut be a Bajnokok Ligája-sorozatba - áll a brit lap cikkében.

A Mail on Sunday forrásai szerint José Mourinho, a Chelsea menedzsere "első számú célkitűzéssé tette" Rooney megszerzését.

A lap szerint ugyanakkor David Moyes, a Manchester United szakvezetője egyértelművé tette, hogy Rooney nem távozik az együttestől. Moyes, aki korábbi klubjánál, az Evertonnál is nevelte az ott felfedezett Rooneyt, a jövőben is kulcsszerepet szán a játékosnak a United színeiben - áll a Mail vasárnapi írásában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását