2024. április 26. - Ervin

Kellenek a kínai turisták

Az Európai Turisztikai Bizottság (European Travel Commission, ETC) és az Európai Bizottság (European Comission, EC) megállapodott, hogy a két szervezet a jövőben közösen dolgozik Európa ismertségének növelésén a tengerentúli feltörekvő piacokon, ennek első lépéseként Pekingben találkoztak az európai és a kínai turizmusipar vezető képviselői december elején - közölte a Magyar Turizmus (MT) Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2011. december 12. hétfő 11:23 - HírExtra
Az MT Zrt. tájékoztatása szerint a pekingi találkozó célja azt volt, hogy a turisztikai szervezetek Európát, mint turisztikai desztinációt mutassák be a kínai szakmának, valamint, hogy ünnepélyes keretek között elindítsák a közös európai turisztikai portál, a visiteurope.com kínai verzióját.

A közlemény kiemeli, hogy a szakmai eseményen részt vettek az európai nemzeti turisztikai marketingszervezetek vezető szakemberei is. A MT Zrt.-t Horváth Gergely vezérigazgató képviselte, aki december elején fogadta el az Európai Turisztikai Bizottság felkérését, hogy képviselje a közép-európai országokon belül a V4 országokat (Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia) az ETC igazgatóságában.

Az Európát a kínai turisztikai piacon népszerűsítő marketing a visiteurope.com portálon keresztül kezdődik 2012-ben egy kampánysorozattal.

Az MT Zrt. a 2012. évi marketingtervében foglaltakkal összhangban továbbra is nagy hangsúlyt fektet a távolabbi piacokon való együttműködésekre, a többi között az Európai Turisztikai Bizottsággal - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

TheFallen
2011. december 13. 10:57
Ha minden kínai ilyen bájos hölgyemény lenne, akár még jól is járnánk velük...de csak akkor.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását