2024. május 20. - Bernát, Felícia

Mi történt a Bohócligában?

A Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a címvédő Debrecen vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 19. fordulójának szombati játéknapján.
2011. március 12. szombat 20:20 - HírExtra
Monicomp Liga, 19. forduló: DVSC-TEVA - Budapest Honvéd 2-2 (1-1), gólszerzők: Czvitkovics (45+1.), Salami (47.), illetve Debreceni (21.), Hajdú (62.).
Debrecen, 5000 néző, v.: Andó-Szabó.
Az egykori hajdúsági sikeredző, Supka Attila és tanítványai megérdemelten raboltak pontot a hazai pályán ezúttal sokat hibázó Debrecentől.

A többi szombati mérkőzés eredménye: Szolnok-Kecskemét 2-1, Haladás-Pápa 1-0, Kaposvár-Siófok 3-0.

DVSC: Novakovic - Bernáth, Simac, Mijadinoski, Fodor - Szakály P. (Dombi, 76.), Ramos (Salami, a szünetben), Czvitkovics, Varga J. - Kabát, Yannick (Farkas II B., 62.)

Honvéd: Kemenes - Hajdú, Botis, Debreceni, Lovric - Horváth A., Akassou (Hidi, a szünetben), Nagy G. (Sadjo, 79.), Ivancsics - Danilo, Zelenka (Moreira, 52.)

Hiába birtokolta többet a labdát a hazai csapat, mégis a Honvéd szerezte meg a vezetést. Félóra elteltével a debreceni nézők többször hangot adtak nemtetszésüknek kedvenceik játékával kapcsolatban, akik azonban még a szünet előtt egyenlítettek Czvitkovics mesteri szabadrúgásával.

A szünetben becserélt Salami fejesgólja után Hajdú bombázott a bajnoki címvédő kapujába. Ezt követően a DVSC mindent megtett a győzelemért, de nem koronázta siker Kabáték próbálkozásait.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását