2024. május 18. - Erik, Alexandra

Egy éjszakás kaland? Így csináld!

Sokan mennek bele az egy éjszakás kalandokba. Azonban akármennyire felelőtlennek, és meglepődöttnek tűnünk akkor abban a pillanatban, azért legyünk felkészülve.
2011. február 28. hétfő 13:39 - HírExtra
Egy éjszaka alatt sok minden megtörténhet. Akár az egész életünket elronthatja, de akár teljesen jó irányba is sodorhatja. Az a lényeg, hogy abban a pillanatban is legyünk nők, és csábítsuk el, szerezzük meg a pasit!

Nem lehet felkészülni

Egy éjszakás kalandokra nem lehet teljesen felkészülni. Nem lehet e tükör előtt állva azt mondogatni, igen lefekszem veled, vagy nem, nem fekszem le veled. Az a jó benne, hogy spontán. Próbáljunk azért picit arra törekedni, hogy valamilyen szinten meghitt legyen. Ne az utcán essünk neki egymásnak, hiszen akárki arra jöhet, és ebből mi csak rosszul jöhetünk ki. Menjünk fel vagy a saját vagy a pasi lakására. Lehet, hogy egymásnak fogunk esni abban a pillanatban, de az is lehet, hogy előbb egy kellemes beszélgetés következik, majd csak utána szexelünk, ez is rajtunk múlik.

Ha a pasi nem akarja erőltetni, vagy célozgat, hogy éppen nem megfelelő az alkalom, azonnal tűnjünk el a helyszínről, hiszen itt valami nincs rendben. Viszont, ha szép szavakkal az ágyba csalogat, ne ellenkezzünk, persze, csak ha mi is akarjunk, bár akkor mit is keresünk a lakásán, ha nem akarjuk? Akár az asztalon, akár a kanapén, vagy akár az ágyon esünk egymásnak, a legeslegfontosabb dolog a védekezés, még ha szedünk fogamzásgátló tablettát, akkor is.

Betegségek? Védekezzünk!

Nem tudhatjuk, hogy a partnerünk mennyire védett, vagy, hogy milyen betegségei vannak, és egy ilyen alkalommal akármit elkaphatunk. Így óvszer nélkül az orális szex is kivan zárva. Általában ilyenkor nem is szoktunk ezekkel bíbelődni, hiszen ez egy adott helyzet volt, nem azért jöttünk fel a saját, vagy a másik lakására, hogy sakkozzunk. Szex közben ugye nem a beszélgetés a lényeg, de mivel nem ismeri a testünket, se bennünket, így, ha van mód rá, mondjuk neki, hogy mit szeretünk és mit nem.

Ha vérprofi, ezt magától is kitalálja, de vannak azért ügyetlenebbek is. Ha nagyon sokat bénázik, akkor inkább hagyjuk ott, nem hiányzik az nekünk, hogy utána folyamatosan magát ostorozza, vagy esetleg kamu szöveget találjon ki arra, miért nem működött a dolog. Legtöbbször azonban, szerencsére olyannal találkozunk, aki ért a nőkhöz. Ha nála vagyunk, reggel le is léphetünk, üzenetet hátrahagyva, de akár meg is várhatjuk, hogy felébredjen. Akkor úgy is ki fog derülni, mi a folytatás. Sok egy éjszakás kaland végződik úgy, hogy mindkét fél úgy gondolja, ez nem csak egy éjszakáról szólt. Ez után össze is járogathatunk csak a szex miatt, de az is lehet, hogy komoly kapcsolat lesz belőle. Ez már megint csak rajtunk múlik.
Forrás: Női Teázó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását